Майстерність актора - (:unkn) unknown (ХДАК, 2025)
Навчальний курс «Майстерність актора» забезпечує формування теоретичних знань і практичних навичок з виховання майбутніх акторів музичних театрів. Для викладачів, студентів, аспірантів.
програма та навч.-метод. матеріали для бакалаврів 3 курсу спец. 025 «Музичне мистецтво», освітня-професійна програма «Естрадний спів»
Keywords: акторська майстерність; естрадний спів