Чепалов Олександр Іванович - Євсеєнко, С. В.; Хижна, О. С.; Шикаленко, Т. О. (ХДАК, 2015)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий шлях, науковий та творчий доробок ученого-мистецтвознавця, театрального та музичного критика, журналіста, драматурга О. І. Чепалова.
біобібліогр. покажчик
Keywords: Харківська державна академія культури, Kharkiv State Academy of Culture; Чепалов Олександр Іванович, Chepalov Oleksandr Ivanovych