Музейна виставка «Багатолика бона» (еволюція банкнот на території України в ХХ столітті) - Горєлова, Є. П. (ХДАК, 2022)
В дипломній роботі розглянута українська боністика за період ХХ століття в колекціях музеїв України та створено музейний проект. Робота виконана на базі музейних предметів державних та приватних колекцій. Дипломна робота містить такі розділи: розширена тематична структура, ідейний задум, тематична спрямованість та методологічна основа майбутньої експозиції, стисла тематична структура музейної експозиції, екскурсійна розробка, архітектурно-художній образ майбутньої експозиції, програма введення музейної експозиції «Багатолика бона» (еволюція банкнот на території України в ХХ столітті) до системи музейної комунікації та документальна основа її реалізації, принципи методики оцінювання як фактор впливу на формування кінцевого комплексного комунікаційного проекту, збутова продукція, стимулювання збуту. В процесі роботи зроблено висновки щодо експозиційного проекту «Багатолика бона» (еволюція банкнот на території України в ХХ столітті).
кваліфікац. робота на здобуття освітнього ступеня "бакалавр", спец. 027 "Музеєзнавство, пам’яткознавство", ОПП «Музейно-екскурсійна діяльність»
Keywords: боністика українська; історія грошей; музейні виставки