Кушнаренко Наталя Миколаївна - Євсеєнко, Світлана Василівна; Левченко, Олена Миколаївна; Хижна, Оксана Сергіївна (ХДАК, 2020)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий шлях та науковий доробок доктора педагогічних наук, професора, заслуженого працівника культури України, професора кафедри інформаційної, бібліотечної та архівної справи ХДАК, лідера української, харківської науково-освітньої школи документології, бібліотекознавства, бібліотечного фондознавства, лідера бібліотечно-інформаційної та документознавчої освіти Наталі Миколаївни Кушнаренко. Видання призначене дослідникам у галузі соціальних комунікацій, документознавства, бібліотекознавства, історії та сучасного розвитку бібліотечно-інформаційної освіти.
(до 70-річчя від дня народж.) : біобібліогр. покажч.
Keywords: Харківська державна академія культури, Kharkiv State Academy of Culture; науково-педагогічні кадри, scientific and pedagogical staff