Колористичні засоби виразності в творі для чотирьох гітар "Gutsul party" А. Андрушка - Трянов, Максим Анатолійович (My University, 2020)
А. Андрушко – один з найяскравіших композиторів-гітаристів України початку XXI століття. Андрушко - представник галицької композиторської школи, учень відомого вітчизняного метра М. Скорика. Серед авторського доробку музика для чотирьох гітар займає окреме місце.
Keywords: композитори українські сучасні, modern Ukrainian composers