Школа чоловічого танцю в українському балетному мистецтві ХХ - ХХІ ст. - Семенова, Наталія Миколаївна (ХДАК, 2020)
Школа чоловічого танцю в українському балетному мистецтві формувалася та розвивалася на методичних засадах професора хореографії А. Ваганової, учениці та послідовники якої стали досвідченними педагогами класичного танцю.
Keywords: хореографія; балетне мистецтво; choreography; ballet art