Музично-художній феномен танцю "Вальс" від витоків до сьогодення. Хореографічна сюїта "Історія вальсу" - Бесараб, В. А. (My University, 2020)
Актуальність теми полягає в огляді вальсу як музично-художнього феномену XVIII, XIX, XX століть та вибору манери його виконання відповідно характеру епохи. Мета дослідження - аналіз традицій в становленні і розвитку вальсу як музично-художнього феномену XVIII, XIX, XX століть. Об'єкт дослідження - вальс трьох епох. Предмет дослідження - вальс з точки зору його мовних елементів, впливів і модифікацій.
теоретична частина творчого проекту ; кваліфікац. робота на здобуття освіт. ступеня "магістр", зі спец. 024 "Хореографія", заоч. форми навчання
Keywords: вальс, waltz