Про комплексне виховання в системі навчання режисурі - Гордєєв, Сергій Іванович (ХДАК, 2009)
Можливо тому, що мистецтво режисури є наймолодшим серед театральних професій, воно здатне розвиватися інтенсивно. У цьому висновку його колосальні можливості. Але звідси виникaють й численні сумніви щодо цієї професії. Сумніви починаються з досить поширеного переконання, що факт навчання режисурі ще нічого не визначає і що перебування у творчому ВУЗі rще ніколи само по собі не виховало режисера.
Keywords: театральна освіта; підготовка режисерів