Шейко Василь Миколайович - (:unkn) unknown (ХДАК, 2012)
Біобібліографічний покажчик присвячений лідеру наукової й освітянської культурологічної школи України, визнаному у світі науковцеві, доктору історичних наук, професору, ректору, завідувачу кафедри культурології Харківської державної академії культури, члену-кореспонденту Національної академії мистецтв України, заслуженому діячеві мистецтв України Василеві Миколайовичу Шейку.
(до 70-річчя від дня народж.) : біобібліогр. покажч.
Keywords: Харківська державна академія культури; Kharkiv State Academy of Culture