Культурологічна рецепція сюжетності спортивно-художніх дійств - Мащенко, І. О. (ХДАК, 2018)
Спортивно-художні дійства є універсальним жанром комунікативної спрямованості, який спрямований на всі вікові групи населення. Залучення адресата/глядача до такого формату дійств свідчить про пошуки та творчо-візуальне відбиття культурних цінностей і соціальних систем у просторі стадіону.
Keywords: спортивно-художні дійства, sports and artistic activities