Основи відеомонтажу - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Програмою навчальної дисципліни передбачено навчити грамотно та максимально ефективно використовувати налаштування відео редактора (програм монтажу), розуміти весь процес зйомки та свідомо на нього впливати; безперешкодно робити якісних монтаж, Працювати в Adobe Premiere Pro, створювати ефекти та анімації в Adobe After Effects, навчитеся доповнювати відео ефектами, анімувати текст та фотографії; навчити освоїти Adobe Audition, зможуть чистити звук від шуму та зводити кілька звукових доріжок в одну; навчити монтувати діалоги, додавати музичні підкладки або доповнювати ролики шумами та звуками; Навчіться монтувати відео різних жанрів і робити корекцію кольору в додатку DaVinci. Студенти зможуть працювати з Avid та монтувати екшн-сцени та діалоги, дізнаються про тонкощі кіновиробництва.
програма та навчально-методичні матеріали для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво», галузь знань 02 «Культура та мистецтво», освітні програми «Кінотелеоператорство», «Фотомистецтво та відеографія»
Keywords: відеомонтаж