Фактори, що обумовлюють зниження зацікавленості здобувачів вищої освіти до занять з фізичного виховання та спортом - Чемерис, Є. (My University, 2024)
Дослідження присвячено вивченню факторів, які впливають на зниження зацікавленості здобувачів вищої освіти до занять з фізичного виховання та спортом.
Keywords: фізичне виховання; physical education; фізичний стан студентів