Творчість педагога-хореографа. Питання професійної майстерності - Гриценко, Олена Едуардівна; Дрожжа, Я. Ю. (My University, 2024)
У статті розглянуто питання, що пов’язане із творчістю як обов’язковою умовою професійної майстерності педагога-хореографа. У формуванні естетичної і художньої культури особистості хореографічне мистецтво в умовах сучасної мистецької освіти.
Keywords: хореографічна освіта; choreographic education; dance pedagogy