Нові можливості використання сучасних технологій у туризмі на прикладі блокчейн - Мандао, М. Ш. (ХДАК, 2019)
Метою доповіді є обґрунтування необхідності впровадження технології блокчейн у туристичній галузі та дослідження її переваг.
Keywords: туризм; блокчейн; blockchain; tourism