Проблеми цифрової вразливості та її вплив на психічне благополуччя - Ізмайлов, Дмитро Олексійович; Німенко, Є.; Роменська, В. (ХДАК, 2025)
Цифрова епоха має багато переваг: швидкий доступ до інформації, можливість миттєвої комунікації, зручні онлайн-сервіси. Проте разом із цими перевагами виникло чимало проблем, серед яких одне з ключових місць займає цифрова вразливість. Цифрова вразливість — це ступінь чутливості людей до цифрового середовища, зокрема до інтернету та цифрових платформ.
Keywords: медіаграмотність; психічне благополуччя; цифрова вразливість; вплив цифрових технологій на людину