Напрями міжнародного співробітництва Інституту науково-технічної інформації Китаю - Го Чжилян (ХДАК, 2024)
Заснований у 1956 р. Інститут науково-технічної інформації Китаю (ISTIC) з моменту створення дотримується концепції відкритості, організовуючи активну співпрацю та обмін досвідом у галузі інформаційної діяльності як в країні, так і за кордоном. Міжнародне співробітництво Інституту науково-технічної інформації Китаю спрямовано на вивчення зарубіжного досвіду в галузі найактуальніших проблем сучасної науки: технологій аналізу Великих даних та екстракції нових знань, наукометричного інструментарію підтримки руху за Відкритий доступ, методів реалізації економічної моделі Цілей сталого розвитку.
Keywords: бібліотечна справа Китаю; науково-технічна інформація