"Вісник Харківської державної академії культури" — каталізатор розвитку українського бібліотекознавства - Кушнаренко, Наталя Миколаївна; Соляник, Алла Анатоліївна (ХДАК, 2024)
«Вісник Харківської державної академії культури» у 2024 р. святкує свій 25-річний ювілей. Він є гідним нащадком авторитетного міжвідомчого науково-методичного збірника «Бібліотекознавство і бібліографія», який видавався на базі ХДАК у 1964–1992 рр. На його шпальтах було опубліковано близько 700 наукових статей з найважливіших теоретико-методологічних, історичних, організаційно-методичних, техніко-технологічних проблем у галузі книгознавства, бібліотекознавства, бібліографознавства.
Keywords: Харківська державна академія культури