Виконавська специфіка домрової інтерпретації сонат Д. Скарлатті - Іваницька, Д. (ХДАК, 2023)
Сонати Д. Скарлатті досить широко представлені в концертному та педагогічному репертуарі домристів. Їх виконання є окремою сферою наукових досліджень, що зумовлено особливостями уртексту як першоджерела й ключового чинника у трактуванні композицій, а також існуванням численних версій редакторських правок, вагомою складовою яких є вказівки стосовно динаміки, аплікатури, фразування, артикуляції, мелізматики.
Keywords: домрове виконавство