Художня своєрідність релігійно-народної п’єси «Милость Божія…» невідомого автора - Кондратова, Д.; Руденький, В. (ХДАК, 2023)
У XVIІ–XVIII ст. написано чимало п’єс, які, втративши імена своїх творців і пройшовши крізь призму власне народно-релігійних тлумачень та театральних постановок, набули досить відмінних ознак від творів попереднього періоду. Цю групу творів літературознавці схильні називати «народними драмами», або «шкільними драмами».
Keywords: шкільна драма, a school drama; народна драма, folk drama