Вокальний ансамбль - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Зміст курсу сприятиме отриманню слухових та вокальних навиків, практичного засвоєння системних знань через вивчення та виконання яскравих різножанрових зразків народнопісенної традиції різних регіонів України. Для викладачів, здобувачів вищої освіти спеціальності 025 «Музичне мистецтво», слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів IV курсу першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Народний спів»
Keywords: народний спів, folk song; вокальний ансамбль, vocal ensemble