Культурологія - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Дисципліна "Культурологія" є обов’язковим компонентом освітньої програми, який призначений для поглиблення розуміння здобувачами основних підходів та методів наукового усвідомлення культури. Курс спрямований на систематизацію знань щодо розвитку культурології та інших наук, методи яких дозволяють аналізувати культурні феномени. Вивчення курсу має сприяти розширенню дослідницької ерудиції здобувачів, усвідомленню ними спеціальних наукових проблем у контексті теорії культури, ознайомленню з науковим інструментарієм аналізу соціокультурних процесів та явищ.
Keywords: культурологія, culturology