Бібліометрія - один із шляхів оптимізації бібліотекознавчих досліджень - Кобєлєв, Олексій Миколайович (ХДАК, 1999)
Проаналізовано еволюцію застосування різноманітних бібліометричних методів у вітчизняних бібліотекознавчих дослідженнях.
Keywords: бібліометрія