Дослідження прояву реакції вибору єдиноборців після виконання вправ з тенісними м'ячами - Романенко, В. В.; Тропін, Ю. М.; Веретельникова, Наталія Анатоліївна; Панов, П. П. (My University, 2021)
У статті досліджено динаміку змін реакції вибору єдиноборців після виконання вправ з тенісними м’ячами.