Стилі та напрямки естрадної музики - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Зміст курсу розкриває методологічну базу для професійного аналізу процесів в естрадному мистецтві та історію естрадної музики в різноманітті стилів та напрямків. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Естрадний спів», для слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
прогр. та навчально-методичні матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Естрадний спів»
Keywords: естрадна музика; pop music