Творчий шлях народного хору "Візерунок" ПКІТ ХТК - Кулик, Алла Василівна (ХДАК, 2000)
Розглядається історія становлення і функціонування відомого в Україні аматорського народного хору "Візерунок" Палацу культури і техніки Харківського тракторного заводу. Проаналізовано деякі методи і прийоми вдосконалення вокально-хорової техніки, формування репертуару, художню роботу в колективі та його виконавську діяльність.
Keywords: хорові колективи аматорські; Харків музичний