Використання елементів театральної педагогіки на індивідуальних заняттях з курсу «Основи вокального виконавства» (для здобувачів ОПП «Акторське мистецтво драматичного театру та кіно») - Гордєєва, Олена Сергіївна (ХДАК, 2025)
Об’єктом дослідження є проблема музично-художнього розвитку майбутнього актора драматичного театру та кіно, використання прийомів театральної педагогіки на індивідуальних заняттях з курсу «Основи вокального виконання».
Keywords: вокальна підготовка акторів; акторська майстерність