Психологія особистості - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Інструктивно-методичні матеріали до самостійної роботи з дисципліни "Психологія особистості".
інструктивно-метод. матеріали до самост. роботи з дисципліни, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 05 "Соц. та поведінкові науки", спец. 053 "Психологія", освітня програма "Психологія", кваліфікація бакалавр, ф-т соц. комунікацій
Keywords: психологія, psychology; психологія особистості, personality psychology