Звукорежисура аудіовізуальних творів - Чайковська, Валентина Борисівна (ХДАК, 2026)
Дисципліна «Звукорежисура аудіовізуальних творів» за своїм складом інтегрує матеріал, що є необхідним для здобуття теоретичних знань, вмінь та навичок у галузі екранних мистецтв. Теоретичний матеріал дисципліни ґрунтується на низці необхідних знань, що належать як до гуманітарної, так і до технічної сфер. Здобута студентами у ході вивчення навчальної дисципліни система знань, умінь і навичок в аспекті роботи зі звуком має стати теоретичним та практичним підґрунтям для подальшого вивчення теорії і практики аудіовізуального мистецтва, а також під час безпосередньо власного виробництва аудіовізуальних творів. Видання містить програму курсу, теми лекційних занять, теми практичних занять, тематику індивідуальних занять, перелік питань для самоперевірки, список рекомендованої літератури. Для викладачів, здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем.
програма та навч.-метод. матеріали для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань 02 «Культура та мистецтво», освітня програма «Кінотелережисура»
Keywords: звукорежисура аудіовізуального твору