Вокальний ансамбль - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Зміст курсу має допомогти здобувачу вищої освіти набути знання, практичні вміння та навички у галузі вокально-ансамблевого виконання для застосування їх в професійній діяльності та підготувати до їх майбутньої самостійної творчої та вокально-педагогічної роботи. Для викладачів, магістрів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Естрадний спів»
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», спеціалізації «Естрадний спів»
Keywords: вокальний ансамбль, vocal ensemble; естрадний спів, pop singing