Культура та інформаційне суспільство ХХІ століття. У 2 ч. Ч. 1 - (:unkn) unknown (ХДАК, 2026)
У науковому збірнику висвітлюються доробки молодих науковців (викладачів, аспірантів, студентів) у галузях суспільствознавства, культурології, мистецтвознавства, мовознавства, педагогіки, історії, туризму, менеджменту книгознавства, бібліотекознавства, бібліографознавства, документознавства, сучасних інформаційних технологій.
матеріали міжнар. наук. конф. молодих учених, 16-17 квітня 2026 р.
Keywords: бібліотекознавство; музична естрада; хорове мистецтво; музеєзнавство; менеджмент соціокультурної діяльності; музичне мистецтво