Тренінг акторської психотехніки та його вплив на творчий стан актора - Набоков, Роман Геннадійович (My University, 2021)
У роботі розкрито сутність і специфіку творчого існування актора, його компоненти, визначено механізми впливу тренінгу на творче існування актора.
Keywords: acting skills