Грим - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Навчальний курс «Грим» забезпечує формування теоретичних знань і практичних навичок гримувального мистецтва, що є частиною зовнішньої характеризації сценічного образу. Курс розроблено для професійної підготовки акторів. Для викладачів та студентів-бакалаврів спеціальності 026 «Сценічне мистецтво».
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спец. 026 «Сценічне мистецтво», ОПП «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно»
Keywords: грим; make-up art