Туристично-інформаційний центр як важливий елемент туристичної індустрії - Зайцева, Марина Миколаївна; Шумлянська, Наталя Володимирівна (My University, 2021)
Активний розвиток туризму, входження України у світовій інформаційний простір вимагає розширення елементів туристичної індустрії за рахунок туристично-інформаційних центрів, які можуть надавати різну інформацію про туристично-рекреаційні можливості регіонів та області. Особливо сьогодні, коли збільшився попит на внутрішній туризм. Туристично-інформаційні центри можуть бути джерелом інформації на внутрішньому ринку, як для споживачів, так і інших елементів туристичної індустрії.
Keywords: туризм, tourism