Трансформації герменевтики системи охорони та зміцненя здоров’я землян: соціокультурні й екологічні аспекти - Шейко, Василь Миколайович (ХДАК, 2015)
Розглядаються процеси трансформації герменевтики системи охорони та зміцнення здоров’я населення Землі в умовах глобалізаційно-цивілізаційної еволюції. Акцентується на соціокультурних аспектах, які допомагають створювати безпечні екологічні умови для подальшого існування людства на планеті. Показово, що проблеми охорони здоров’я розглядаються з урахуванням глобалізаційно-цивілізаційних змін, які відбуваються на сучасному етапі.
Keywords: охорона здоров'я; людина і природа; екологічна безпека; біосфера