Методика викладання спеціальних дисциплін - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
«Методика викладання спеціальних дисциплін» є підсумковим предметом комплексної підготовки студентів до самостійної педагогічної діяльності важливим етапом закріплення навичок, знань та умінь. Навчальна дисципліна «Методика викладання спеціальних дисциплін» покликана допомогти студенту досягнути розуміння сутності діяльності педагогічного працівника, психологічних закономірностей управління навчальним процесом, осягнути сутність правил дидактики, оволодіти методами ефективної організації освітньо-виховного процесу у вищих навчальних закладах освіти. У процесі вивчення дисципліни студенти мають усвідомити педагогічні та психологічні аспекти викладання та виховання у закладах середньої освіти. Окрім цього, дана навчальна дисципліна покликана сприяти формуванню у студентів здібностей до самооцінки, самоконтролю та самореалізації.
силабус навч. дисципліни, освітня програма "Муз. мистецтво", спец. "Хор. диригування", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", ступінь вищ. освіти магістр
Keywords: методика викладання спецдисциплін, technique of teaching special discipline