Особливості функціонування фестивалів естрадної пісні в українському сучасному музичному мистецтві - Верещака, Артем Олександрович (ХДАК, 2024)
В українському сучасному музичному мистецтві особливої уваги потребує дослідження музичних фестивалів естрадної пісні, адже саме вони дозволяють залучити якомога більше людей до вшанування загальнонаціональних культурних надбань України, об'єднати людей та підвищити рівень національної свідомості.
Keywords: естрадний спів; фестивалі естрадної пісні