Інноваційні методи викладання у вищій школі - Кушнаренко, Наталя Миколаївна; Рижанова, А. О. (ХДАК, 2018)
Програма та навчально-методичні матеріали навчальної дисципліни «Інноваційні методи викладання у вищій школі», яка є складовою науково-педагогічної підготовки за освітньо-науковим рівнем «доктор філософії». Зміст дисципліни розкриває теоретичні засади запровадження інновацій у вищій школі, загальні види дидактичних інновацій (зокрема інтерактивні методи викладання, ділова гра, тренінг, майстер-клас, мультимедіа у педагогічному процесі тощо) та специфіку їх запровадження відповідно до професійного спрямування.
Keywords: інноваційні методи викладання, innovative methods of teaching; вища освіта, higher education