Новый театр: эмпатия семантики выразительного языка - Шумакова, Світлана Миколаївна (My University, 2020)
Змістовні аспекти відчуттів, що продукуються музичною складовою сучасного сценічного мистецтва, відображають асоційовані з музикою позиції розуміння себе в світі і які мають особливе значення для реципієнта. Емоційне переживання, зазвичай, "сильного" музичного ряду "ініціює" саморозкриття особистості, поглиблене за рахунок емоцій усвідомлення ціннісних пріоритетів, світоглядних орієнтацій.
Keywords: емпатія музична, musical empathy; новий театр, new theater