Трансформація ролі людського ресурсу в умовах сучасного соціально-економічного середовища - Лагунова, А. (ХДАК, 2023)
Людський ресурс є одним із фундаментальних факторів економічного зростання та конкурентоспроможності будь-яких підприємств. Для забезпечення підвищення ефективності праці в Україні доцільно вирішити питання недостатнього розвитку людського ресурсу, що знижує інноваційні можливості підприємств і тим самим стримує зростання конкурентоспроможності підприємств на ринку. Об’єкт дослідження – людський ресурс в умовах сучасного соціально-економічного середовища (на прикладі ТОВ «Друкарня «Дизайн-принт Україна»). Предмет дослідження – процес трансформації ролі людського ресурсу в умовах сучасного соціально-економічного середовища. Мета роботи – дослідження теоретичних підходів та розробка практичних рекомендацій щодо ефективного формування та використання людського ресурсу в умовах сучасного соціально-економічного середовища.
кваліфікац. робота на здобуття першого (бакалавр.) ступеня вищої освіти, спец. 073 "Менеджмент", освітньо-професійна прогр. "Менеджмент і адміністрування"
Keywords: управління персоналом; personnel management; HR management