Місце індустрії гостинності в сучасній сфері туризму України - Кустодінчева, А. (ХДАК, 2023)
Розглянуто готельний бізнес, як невід’ємну частину існування туристичного сектору і який вважається перспективною сферою розвитку, оскільки є актуальним майже завжди.
Keywords: hospitality industry; індустрія гостинності