Практикум із сторітелінгу - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Практикум із сторітелінгу» призначений для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти зі спеціальності061 «Журналістика». Зміст курсу спрямований на формування навичок створення та розповіді історій через текст і візуальні образи, вміння впевнено презентувати себе та свої проєкти.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу, освітньо-проф. програма "Соціальна та культурна журналістика", спец. 061 "Журналістика", галузь знань 06 "Журналістика", перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти
Keywords: сторітелінг, storytelling; журналістика, journalism