Філармонія та маркетинг: науковий досвід осмислення питання - Вороніна, В. (ХДАК, 2023)
Діяльність сучасних філармоній підпорядковується законам ринку. У різний спосіб задіюються можливості засобів масової інформації для просування концертної продукції, враховуються попит і платоспроможність відвідувачів, проводяться акції благодійної підтримки тощо. Тому способи функціонування філармоній у ринковій економіці доцільно розглядати з позицій менеджменту й маркетингу культури.
Keywords: music marketing; philharmonic hall; філармонії