Проблематика сучасного фестивального руху в місті Дніпро під час воєнного стану в Україні - Кравченко, О. (ХДАК, 2024)
Дитячо-творчий світ теперішнього часу всіма доступними способами намагається дивувати різноманітністю культурного простору та строкатістю форм культурно-мистецького процесу. У різноплановій палітрі сучасного культурного життя окреме місце належить фестивалям дитячо-юнацької творчості, зокрема різножанровим, як універсальному комунікаційному каналу, що здатен встановлювати, підтримувати, мотивувати та стимулювати творчі, мистецькі, суспільні зв’язки не тільки в кордонах одного міста, а й виходячи за них.
Keywords: театр в умовах війни; фестивалі театральні