Історія психології - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Засвоєння системи психологічних знань з історії виникнення та розвитку психологічної науки, основних тенденцій та концепцій наукової думки від найдавніших часів до наших днів, якісній підготовці фахівця до майбутньої професійної діяльності.
засоби діагностики з дисципліни, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 05 "Соц. та поведінкові науки, спец. 053 "Психологія"
Keywords: історія психології; history of psychology