Хортинг як вид фізичної активності - Веретельникова, Наталія Анатоліївна; Кушнарьов, Ігор Олегович (My University, 2023)
Надано загальну характеристику хортингу як виду рухової активності. Встановлено, що заняття зазначеним видом спорту сприяють зміцненню здоров’я, поліпшенню фізичного та функціонального стану.
Keywords: хортинг, horting