Педагогічна майстерність - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
«Педагогічна майстерність» — навчальна дисципліна в системі фахових дисциплін спеціальності 025 — «Музичне мистецтво». Курс «Педагогічна майстерність» призначений для магістрантів факультетів музичного мистецтва вузів культури та мистецтва. Він є суттєвою складовою частиною комплексу фахових дисциплін, важливою ланкою комплексного професійного формування здобувачів другого (магістерського) рівня вищої музичної освіти.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти за напрямом підготовки 02 «Культура і мистецтво», спеціальністю 025 «Музичне мистецтво», освітньо-професійні програми «Академічний спів», «Естрадний спів», «Музичне мистецтво естради», «Народні інструменти», «Народний спів», «Оркестрові духові та ударні інструменти», «Оркестрові струнні інструменти», «Фортепіано», «Хорове диригування»
Keywords: педагогічна майстерність; музична освіта; music education