Становлення, розвиток і сучасний стан музичної педагогіки в Харкові - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Надається матеріал з історії розвитку, становлення і нинішнього стану навчальних закладів Харкова, в яких провадилася і зараз провадиться підготовка музикантів. Розкриваються етапи становлення, еволюції і сучасного стану підготовки музикантів-фахівців у Харкові протягом кінця ХVІІІ — початку ХХІ ст. Презентуються музично-просвітницька і музично-педагогічна діяльність музикантів-педагогів, організаторів музичного життя в місті. Для здобувачів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
тексти лекцій з курсу «Сучасна музична педагогіка» для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти спеціальності 025 «Музичне мистецтво», освітні програми: «Хорове диригування», «Народний спів», «Естрадний спів», «Народні інструменти», «Оркестрові духові та ударні інструменти», «Музичне мистецтво естради», «Академічний спів», «Оркестрові струнні інструменти»
Keywords: музична педагогіка; musical pedagogy; музична освіта; musical culture of Kharkiv region