Виконавська майстерність та методика її розвитку - Курдупова, Олена Миколаївна (ХДАК, 2025)
Зміст курсу «Виконавська майстерність та методика її розвитку» покликаний сформувати професійні навички по розвитку виконавської майстерності танцівника, удосконалити фізичні дані та техніку виконання складних танцювальних рухів. Дисципліна необхідна для підготовки висококваліфікованих фахівців, які володіють методикою виконання тренувальних вправ та танцювальних рухів. Дисципліна розрахована на здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістер.) рівня, галузь знань B «Культура, мистецтво та гуманітарні науки», спец. В6 «Перформативні мистецтва», спеціалізація В6.03 «Хореографічне мистецтво», освітньо-проф. програми «Хореографія»
Keywords: виконавська майстерність в хореографії