Збереження та популяризація історії Голлівуду - Шуть, Дар'я Володимирівна (ХДАК, 2026)
Одним із важливих аспектів збереження та популяризації історії Голлівуду є заснування музеїв. Музейна комунікація виконує ключову функцію в збереженні культурної спадщини кіноіндустрії, надаючи доступ до цінних артефактів, зокрема костюмів, сценаріїв, обладнання та інших пам’яток, що ілюструють різні періоди розвитку кіно. Завдяки цьому вони не лише зберігають минуле, а й допомагають усвідомити його важливість для сучасного суспільства та майбутніх поколінь. Музеї створюють унікальний простір, де можна зануритися у світ кінематографу, відчути його магію, дізнатися про історію та оцінити значний вплив цієї індустрії на глобальному рівні.
Keywords: Музей Голлівуду