Гібридна художньо-естетична природа відеохостингів в Інтернеті - Іовлєва, О. В. (ХДАК, 2018)
У сучасному світі аудіовізуальне мистецтво стає одним із елементів новітньої культури, де інтернет-відеохостинги є найбільше адаптивним елементом культурного простору. На сьогодні аудіовізуальні платформи Інтернету надзвичайно поширені у всьому медіасвіті, що зумовлює актуальність природи контенту інтернет-відеохостингів і в мистецтвознавчому науковому дискурсі.
Keywords: відеохостинг, video hosting